SEO analiza sajta

Da li znaš da je prvi korak ka optimizaciji tvog sajta i konstantnog rasta saobraćaja SEO analiza sajta, odnosno audit?

Sa mojom uslugom SEO audita, mogu da ti pomognem da utvrdiš glavne uzroke loših performansi svog sajta, slabog saobraćaja i slabih kupovina na sajtu.

Možda imaš tehničke probleme na sajtu, a i da ne znaš šta te sprečava da se prikažeš na Googlu? Možda ti sadržaj nije optimizovan da bi ga Google prikazao? Pomoći ću ti da saznaš šta je problem i kako to da ispraviš!

Od čega se sastoji SEO analiza sajta?

SEO analiza sajta je najčešće prvi korak u optimizaciji sajta, jer nam pomaže da na sveobuhvatan način utvrdimo probleme u strukturi sajta, stranicama, linkovima i tehničkim podešavanjima koja mogu da spreče / ograniče sajt u rangiranju. Audit koji ja radim je sveobuhvatan i podrazumeva analizu četiri SEO aspekata:

  • Tehnički aspekti – da li Google ima teškoće da razume tvoj sajt? Da li je sajt spor? Kako korisnici doživljavaju sajt? Da li sajt ima dobru strukturu? Da li je siguran? Da li je prilagođen mobilnim uređajima?
  • Sadržaj i ključne reči – dajem preporuke kakav sadržaj i koje ključne reči treba da ciljaš. Dajem i preporuke kakvu strategiju sadržaja da razviješ tako da uvek imaš ideje šta da pišeš i da se istovremeno rangiraš.
  • Backlinkovi – da li sajt ima backlinkove i kakvi su? Da li oni doprinose autoritetu sajta i dodaju vrednost? Da li su spamerski ili ne? Kako da unaprediš backlink portfolio i kako da nađeš šanse za linkove?
  • Analiza konkurenata – šta tvoji konkurenti rade, i koje strategije primenjuju da se rangiraju bolje?

* Postoji i mogućnost parcijalnog audita

Kakvu vrednost tvoj biznis može da ima od SEO audita?

Veća vidljivost i prepoznatljivost tvog brenda na pretraživačima

Sveobuhvatna strategija za rast na Googlu prilagođena samo tvom biznisu

Bolje korisničko iskustvo – zadrži ljude na svom sajtu duže

Više potencijalnih klijenata na tvom sajtu koji su već zainteresovani za ono što ti nudiš

Više prodaja / konverzija / bookiranja

Kako rad sa mnom funkcioniše?

  • Zakažeš besplatne konsultacije od 20 minuta ili me kontaktiraš me oko SEO analize preko e-maila
  • Ja te informišem oko procesa, rokova i cene, jer cena varira u zavisnosti od vrste i veličine sajta
  • Nakon sporazuma, krećem da radim na auditu i obaveštavam te o krajnjem roku završetka
  • Nakon SEO analize, dobijaš prezentaciju sa jasnim koracima kako da ispraviš greške na sajtu
  • U cenu je uračunata i konsultacija od sat vremena gde sve to prelazimo zajedno
  • Nakon toga, imaš moju podršku preko e-maila 2 nedelje

Potoji mogućnost i da implementiram sugerisane promene na sajtu, ali to nije uračunato u inicijalnu cenu audita i dodatno se plaća.

Cena SEO audita

Početna cena SEO analize sajta iznosi 400 EUR za male sajtove (do 20 URL-a). U slučaju većih sajtova, cenu možemo formirati po dogovoru i na osnovu moje prethodne procene neophodnog vremena za SEO audit.

Iskustva sa mojih ranijih SEO analiza

Maja Iskustva

Sonja je veoma strucna ne samo po pitanju SEO, nego i po pitanju wordpress, site structure, google analytics i svih ostalih SEO alata. Izradila je veoma korisnu audit prezentaciju koja je ukljucivala ne samo trenutne rezultate mog sajta nego i konkretne predloge za poboljsanja koji su bili veoma razumljivi i realni. Preporucujem Sonju svima kojima trebaju konkretni i primenljivi pristupi u poboljsanju SEO za njihov website.

– Maja Schreiner, CEO
Sharingtribe.tech

Jasna Iskustva

Nakon analize moje web stranice, Sonja mi je dala jasne informacije o tome šta se može poboljšati i na koji način. Svoje je objašnjenje prilagodila mom nivou znanja i sve objasnila jednostavnim izrazima. Dobila sam odgovore na mnoga pitanja i smernice za svog programera gdje i šta može da se popravi! Preporučio bih Sonju svima koji vide da njegova web stranica nema dovoljno poseta! Jako sam zahvalna Sonji!

– Jasna Stanojević Mirković,
spirit-of-joy.com

Ako želiš da ti pomognem da tvoj biznis procveta na Googlu i misliš da je SEO audit sajta savršen način za to, javi se ovde. Takođe, za sve informacije o cenama i drugim elementima saradnje konkaktiraj me ovde.

Sonja compressed