O MENI

Sonja Marinkovic Profile pic

SONJA MARINKOVIC

SEO Konsultant

Ja sam Sonja Marinković, SEO konsultant i edukator za dinamične biznise.

Moja misija je da pomognem biznisima da razumeju značaj koji SEO može imati za rast njihovog biznisa, povećanje prodaje i dolaženje do novih kupaca.

Moje iskustvo

Dolazim iz korporativnog okruženja gde sam radila SEO 3 godine. BIla sam zadužena za razna polja optimizacije, kao što je on-page SEO, linkovi, content management, pa sve do rešenja kompleksnih tehničkih problema na sajtovima. Radila sam u jako konkurentnoj IGaming industriji na mnogim tržištima, sa ciljem da generišem depozitore za kompaniju, bolje korisničko iskustvo i bolje rangiranje na sajtovima.

A kako je sve počelo? 2017. godine, dok sam bila freelancer, lansirala sam svoj blog za američko tržište u oblasti ličnog razvoja i mentalnog zdravlja i uspela da se rangiram za dosta ključnih reči samo na osnovu sadržaja, bez linkova. Sajt se i dalje rangira za dosta termina, iako već dugo ne stižem da ga optimizujem.

Moj konsultantski biznis

Odlučila sam da napustim korporativni svet zarad veće fleksibilnosti u životu, kao i zbog želje da pomažem malim biznisima u različitim industrijama širom sveta da povećaju svoju vidljivost na Googlu.

Šta mogu da ponudim?

  • Ekspertizu – u pronalaženju adekvatnih načina da unapredim zdravlje i saobraćaj tvog sajta
  • Transparentnost – uvek ćeš biti obavešten o mom napretku i strategiji koju koristim
  • Posvećenost – tvoj uspeh meni znači i profesionalno i lično
  • Partnerstvo – spremna sam da ti budem podrška u korišćenju SEO-a za rast tvog biznisa
  • Mentorstvo – mogu da ti pomognem da naučiš SEO tako da sam možeš da ga primeniš u svom biznisu
  • Rezultati – ne odustajem pre nego što kreiram željene rezultate za tvoj biznis

Da li si spreman da razviješ svoj biznis uz pomoć SEO-a? Kontaktiraj me i zakaži besplatni 20-minutni poziv da prodiskutujemo o tvojim problemima i utvrdimo budući plan saradnje.

Sonja Marinkovic Profile pic