PREMOSTI PREPREKE IZMEĐU SEBE I SVOJIH KLIJENATA NA GOOGLU

Pomažem malim i digitalnim biznisima da iskoriste pun potencijal SEO-a, ojačaju brend i povećaju prodaju.

AUDIT SAJTA

Identifikujem sve probleme na tvom sajtu koji te sprečacaju da se rangiraš i imaš veći saobraćaj i dajem preporuke kako da ispraviš to.

OPTIMIZACIJA SADRŽAJA

Pomažem ti u optimizaciji sadržaja i definisanju prave content strategije za tebe da bi se povezao sa svojom ciljnom grupom i da bi tvoj sadržaj radio za tebe.

TEHNIČKI SEO I ODRŽAVANJE SAJTA

Identifikujem tehničke greške na tvom sajtu koje negativno utiču na tvoje rangiranje u pretraživačima. Takođe, nudim pomoć u održavanju sajta.

SEO EDUKACIJA

Pomažem ti da unaprediš svoje SEO znanje bilo da imaš svoj biznis i hoćeš sam da radiš SEO, ili vidiš sebe u SEO karijeri.

utisci

Maja Iskustva

Sonja je veoma strucna ne samo po pitanju SEO, nego i po pitanju wordpress, site structure, google analytics i svih ostalih SEO alata. Izradila je veoma korisnu audit prezentaciju koja je ukljucivala ne samo trenutne rezultate mog sajta nego i konkretne predloge za poboljsanja koji su bili veoma razumljivi i realni. Preporucujem Sonju svima kojima trebaju konkretni i primenljivi pristupi u poboljsanju SEO za njihov website.

– Maja Schreiner, CEO
Sharingtribe.tech

Jasna Iskustva

Nakon analize moje web stranice, Sonja mi je dala jasne informacije o tome šta se može poboljšati i na koji način. Svoje je objašnjenje prilagodila mom nivou znanja i sve objasnila jednostavnim izrazima. Dobila sam odgovore na mnoga pitanja i smernice za svog programera gdje i šta može da se popravi! Preporučio bih Sonju svima koji vide da njegova web stranica nema dovoljno poseta! Jako sam zahvalna Sonji!

– Jasna Stanojević Mirković,
spirit-of-joy.com

O MENI

Ja sam Sonja i pomažem malim proizvodnim i uslužnim biznisima da iskoriste moć optimizacije na pretraživačima da unaprede biznis, ostvare više prodaja i bukiraju više klijenata. U radu sa mnom, dobijaš mogućnost da uzmeš stvar u svoje ruke, usvojiš znanja da sam/a optimizuješ sajt koja zauvek ostaju sa tobom, i unaprediš svoj biznis. Takođe nudim i usluge SEO edukacije i saradnje sa drugim biznisima u oblasti SEO-a.

SEO je maraton, a ne sprint, i zato ulaganje u SEO daje rezulzate u dugom roku. Kreni danas i iskoristi prednosti vidljivosti na Googlu!